Sider

tirsdag den 27. juli 2010

Dejlige gaver der summer af hygge og sommer

Lige margener


Dejlige gaver fra green gate der summer af hygge, sommer og nostalgi.


Hvis ikke det er skønt at komme med sådan en gave, ja så ved jeg ikke hvad der er værd at komme med:-)


5 kommentarer:

 1. HejLouise

  Jeg har ved et tilfælde fundet din blog og blev meget "forelsket" i dit lille havehus. Har nu lokket min mand til, at lave noget i den stil i vores have. Men hjælp nu har du taget det store billede af din blog. Tror du der er en mulighed for, at du kunne sende mig et billede af huset?? Jeg lover dig, at det ikke bliver en fuldstændig kopi..
  På forhånd tak...
  Pia Madsen
  Ribe
  5xmadsen@stofanet.dk

  SvarSlet
 2. Hej Pia
  Ja og det var ikke engang med vilje, at det skulle væk. Du kan tro at jeg vil sende dig et nyt billed af det. Jeg mailer lige til dig. Hvis ikke jeg når det iaften, så bliver det imorgen tidlig:-)
  De bedste hilsner fra Louise

  SvarSlet
 3. Hej søde !!!Jeg håber at din pige har fået det godt :o) Jeg glæder mig til at se nogle billeder fra din have og osse jeres tilbygning når den engang står færdig!! Ja sikken en flot gave man kan da ikke andet end blive glad for den :o) Rigtig god weekend Kram Betina

  SvarSlet
 4. Hej igen Louise
  Jeg ved ikke om du har sendt billeder eller om de er smuttet sig en tur i vores mailboks, men jeg har ikke fået billedet af jeres dejlig havehus. Så hvis du har sendt, vil du så ikke være sød, at sende igen??
  Tak.... og ha`en god weekend.

  SvarSlet
 5. Hej Louise.

  Bare det var mig der skulle modtage den fine Kurv.
  Den er bare super flot.
  God weekend til jer.
  Knus Susi

  SvarSlet